Melkasfájdalom, szédülés

T.Dr.Úr/Nő! A Panaszom kb 2 hónapja kezdődött melkasi fájdalommal /nyomás érzet/ légszomjal ez most már kisugárzik a hátamra a nyakamra szédüléssel ami egésznapos gyengességel és lábfájdalommal /ami lábfej és lábszár/ párosult. A vérképem jó egy eltérés az amiláz ami 21, ekg rendben jó nincs tüdőgyuladásom a vérnyomás isnormális, dohányozni dohányzom de már 10 éve napi 5 szálat a tulsúj se mai problémám. Kérdésem, hogy milyen kelletű lehet a problémám hova kellene fordulnom? Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező! Mivel ilyen szerteágazóak a panaszok, és több testrészét érintik, neurológiai szakvizsgálatot javaslok. Jobbulást kívánok! Tiszteletel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. szeptember 18., 07:59; Megválaszolva: 2012. szeptember 18., 19:52
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Bal kamra hipertrófia
Holter ekg
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után