Antidepresszánsok

Tisztelt Doktor ÚR/NŐ! 22 éve szedek antidepresszáns gyógyszereket pánik szindróma miatt. Szeretném megkérdezni, hogy ezek szedése mennyire károsítja a szívet. Az utóbbi időben gyakran érzek extraszisztolékat, amik eléggé ijesztőek számomra. Közük van a gyógyszereknek ehhez a ritmuszavarhoz? Heti két alkalommal egy-egy órát rendszeresen tornázom, plusz ha tehetem kerékpározok. Két éve volt 24 órás EKG vizsgálatom, azon minden rendben volt. Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívbetegség témában

Tisztelt Kérdező! Az Ön által szedett gyógyszereknek lehet hatása a szívritmusra, de lehet, hogy más van a háttérben. Érdemes lenne EKG-t, labort végezni, és a leletek függvényében esetleg ismételt kardiológiai vizsgálatra menni. Először forduljon a panaszokkal a háziorvosához! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2012. május 08., 15:19; Megválaszolva: 2012. május 10., 19:59
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...
Felépülés súlyos cukorbetegségből
Üdvözlöm! 50-es culorral került lányom kórházba, intenzív osztály, belgyógyászat, most krónikus bel, nagyjából átvészelte, hasnyálmirígy...
Kardiológia lelet
Tisztelt Dr. Nő/Úr! Mai napon voltam orvosnál, és a leletem eredményeit nem értem hogy melyik rövidítés mit jelentene, illetve az értékek...