• Mi okozza a lábujjak elszíneződését?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Néhány héttel ezelőtt észrevettem, hogy a 2., 3. lábujjam lilás színű lett, de nem érzek semmilyen fájdalmat, eddig nem is figyeltem rá azóta hogy megláttam, és az érzékelései is jók.Fekvőhelyzetben pedig nem elszíneződöttek, véraláfutásosak. Mi lehet ennek a színnek az oka, ami csak ezen a két lábujjamon jelentkezik?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a vénás keringési zavar témában

        Kedves Kérdező! Panaszának hátterében valószínűleg vénás keringési zavar, esetleg statikai ok áll. Amennyiben panaza nem szűnik keressen fel Angiológiai(érbetegségekkel foglalkozó ) szakrendelést.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 02., 20:40; Megválaszolva: 2012. március 08., 18:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: