• Hogyan lehet eltüntetni, vagy magától eltűnik e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Van egy olyan problémám, hogy egy aluljáróban dolgozom, ahol nagyon hideg van és egy hősugárzó van előttem a nap 12 órájában, sokszor azt érzem, hogy égeti a lábam, de ha meg távolabb állok tőle, akkor meg nagyon fázom, így tűröm a forróságot a combomon. Azt vettem észre 3-4 napja, hogy az egész combomon erősen piros színűen kirajzlódtak az ereim és nem múlik el másnak reggelre sem. Kitágulhattak az erek, vagy mitől van ez? Mit tehetek vele, hogy elmúljanak? Előre is köszönöm válaszát Kiss Bettina

        Dr. Szanyi Andrea válasza a érrendszer témában

        Kedves Kérdező! Az értágulatot a hősugárzó okozza. Javaslom öltözzön melegebben, tartózkodjon kicsit távolabb a hősugárzótól. Ha a direkt hőhatás megszűnik, talán az értágulat is idővel csökken. Egészségesebb munkahely keresése is megfontolandó.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 28., 18:11; Megválaszolva: 2012. január 31., 19:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: