• Duzzadt, fájdalmas elkékült ujj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mindkét kezemen lévő ujjaim, dekülönösen a jobb kezeme, megduzzadtak, reggel különösen lüktetnek, fájnak, de sokszor már napközben is érzem ezt a hasogató fájdalmat. A jobb kezemen lévő gyűrűs ujjam gyakran megmerevedik és bekékül. Ez lassan felszívódik, de gyakran ismétlődik. Fiatalabb koromban megfagytak az ujjaim, kisebesedtek, elkékülek. Most egy éve nagyon erős fizikai munkát végzek (kő, tégla, cserép emelgetés, ásás). Csak találgatok, hogy mit tegyek. Tűrjem a fájdalmat, mert pihentetés után majd elmúlik, vagy ezzel mostmár együtt kell élni, vagy mindenképpen kezeltetni kell. Kérdésem, mi az ok, és mit javasolnak, mit tegyek. Segítségüket előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a keringési zavar témában

        Kedves Kérdező! Lehet szó az ujjak kis ereinek beidegzési zavaráról, keringésjavító adása megpróbálható, pl. pentoxifillin, illetve javasolt az ujjak hidegtől való védelme, keresse fel háziorvosát!


        Kérdés: 2011. november 22., 08:15; Megválaszolva: 2011. november 23., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Ezek az értékek jók?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció