Szexmánia vagy egyszerű szerelem?

Tisztelt Doktornő.

Szeretném a segítségét kérni, mert már nem tudom kihez forduljak.21 éves fiatal "életvidám" feleség vagyok.Egy váláson már túlvagyok, melyből van egy 4 éves kisfiam. A második házasságom májusban lesz egy éves, melynek eredményeként most várjuk a közös babánkat, ami miatt nagyon boldog vagyok.Viszont sajnos amióta összeházasodtunk azóta elég nehézkesen megy a szexuális életünk, előtte nem volt semmi gond.Tudniillik nem sok férfi volt az életemben az első 13 évesen, amikor megerőszakoltak, utánna az első férjem akivel 5 évig voltam együtt, aztán egy 2 hónapos kapcsolat és végül a második férjem.Ő most 33 éves, tapasztalt-családcentrikus ember, aki szeret is.Csak az a baj, hogy én nem érem be heti 1 alkalommal.Nem szeretném mindennap sem, csak Ő az első aki mellett tényleg boldog "voltam" és nőnek éreztem magam, de ez egyre csak csökken és lassan inkább már depressziós vagyok.Régen érdekelte, hogy nekem milyen volt. Mostmár nem.Régen kezdeményezett, most azt mondja ha akarsz valamit ott van csináj vele valamit.Nekem ez így nem normális. Amikor szóba hozom, hogy kicsit többet szeretnék, a fejemhez vágja, hogy fehérmájú vagyok, meg hogy én sosem hagyom őt kezdeményezni.Próbáltam, de nem is kezdeményezik, bármitt is tehetek, bármilyen fehérneműt vehetek fel, stb...Szerintem pedig csak egyszerűen szeretem a férjemet akivel együtt élek, és aki igzán boldoggá tud tenni.Nem tudom, hogy ez mennyire normális egy friss házasságban, de szerintem nem az.Forduljak szexuálterapeutához, vagy keressek valami szert ami a nemi vágyat csökkenti? A férjemet nem akarom elvszíteni, de az sem állapot, hogy éjszakákat bőgök végig ez miatt, és ő nyugtodtan elalszik, holott tudja, hogy ez nekem milyen.

Kérem segítsenek,

Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel Nikoletta

 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a szexuális élet témában

Könnyű belekerülni ilyen csávába, azt is beleszámítva, hogy talán nincs is okod rá. A heti egy alkalom nem elegendő, lehetne sokkal több, de ezt nem így kell megoldani és könnyű elvenni a másik kedvét még jobban, ha már csak a hiszti maradt neked. A párod kezdeményező kedve pedig nemcsak tőled függ, neki is lehet baja, amit titkolhat vagy amivel nem akar téged terhelni. Érthető, hogy állapotod nem teszi lehetővé, hogy ekkora bizonytalanságban élj. Az sem lenne jó, ha végképp elkeserednél, ami a babádnak és a testvérének sem tesz jót. A legjobb megoldás, ha találkozunk és gyorsan megoldjuk, hiszen a szülés után nem lesz már lehetőséged erre, viszont így belemenni nagyon rizikós. Várlak a rendelőmben néhány alkalomra!

Dr. Tóth Emese, szexológus
www.drtothemese.hu
Kérdés: 2010. február 13., 22:46; Megválaszolva: 2010. február 13., 22:46
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?
Nem kívánt terhesség
Túl szűk, túl vastag?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azzal kapcsolatban kérném a segítségét, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a páromnak túl nagy a pénisze? A hossza...
Nem érzek semmit szex közben
Egyszerűen nem érzek semmit szeretkezés közben. Nagyon szeretem imádom a párom, és nem görcsölok rá, mert külön lakunk és nem zavar senki és...