Újjal lehet bejuttatni spermát egy nő hüvelyébe?

Tisztelt Doktor Úr! Zsolt vagyok. A tanácsára lenne szükségem nőgyógyászati szempontból. A napokban történt velem egy dolog és tartok attól hogy amit tettem az terhességhez vezethet. Előváladékozott a nemiszervem, kimentem a konyhába a kezemmel hozzáértem aztán megtöröltem törlőpapírral a makk részét.Ezután a zsebkendőt kidobtam. 15-20 percre rá simogattam egy lány nemiszervét és be is hatoltam az újjaimmal viszont a kezem száraz volt.Hozzáértem a takaróhoz meg a hölgy ruhájához plusz a behatolás előtt a nadrágon keresztül simogattam. Tartok tőle hogy az újjamról bejuthatott némi sperma a hüvelybe. Lehtéges hogy jutott be sperma? Lehetséges lenne hogy valaki ilyentől teherbe essen? Kell komolyan aggódnom e felől mert nagyon kétségbe vagyok esve.

Dr. Szalóczy Péter válasza Fogamzásgátlás témában

Kedves Kérdező! Ígérje meg, hogy azonnal elfeledi aggályait. Kizárt, hogy kézre kerülhetett előváladékból percekkel később termékenyítőképes spermium problémát okozhat. A korszerű fogamzásgátlást azért a jövőre nézve érdemes megbeszélni a partnerrel a nyugodt együttlétek érdekében.

Kérdés: 2019. február 21., 23:20; Megválaszolva: 2019. február 22., 14:16
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Fogamzásgátló tabletta
fogamzásgátlás
Jónapot! Rendszeresen szedek Jangee fogamzásgátlót. Az utolsó tablettát péntek reggel vettem be, viszont szombat este szexuálisan együtt voltam a...
Teherbe eshetek-e?
Tisztelt Doktor Úr! 16 éves vagyok! Nagyon kétségbe vagyok esve, mert párom nadrágjába nyúlva ondó került a kezemre 10-15 perc múlva megvakartam a...
Lehetséges a teherbeesés?
Tisztelt Szakértő! Egy lánnyal pettingeltem, amikor benyúltam a nadrágomba éreztem hogy előváladékos lett a kezem. Ezért kimentem a mosdóba és...
Fogamzásgátló, sumetrolim
Tisztelt Dr. Úr! A barátnőm Sumetrolimot kapott megfázásra, és fogamzásgátlót szed. Az lenne a kérdésem, hogy mekkora az esélye annak, hogy...