Megfertőződhettem-e?

Tisztelt doktor úr! 27 éves férfi vagyok. Egy alkalommal együtt voltam egy másik férfival (akinek már több férfi partnere volt, tudomása szerint nem hordoz betegséget.) Sem orális, sem anális közösülés nem történt, csak kölcsönös önkielégítés. Viszont a péniszem érintkezett a partner spermájával, és az ő péniszével is. Óvszer nem volt rajtunk. Milyen nagyságú a fertőzés kockázata? Esetleg milyen szűrővizsgálatot javasol, mennyi idő után? Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a sperma témában

Ilyen esetben a fertőzés kockázata valamivel kisebb, mint közösülés esetén, de nem zárható ki teljesen. HIV, hepatitis vizsgálat elvégzésének van értelme.

Kérdés: 2016. augusztus 24., 21:03; Megválaszolva: 2016. augusztus 25., 06:51
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?