Óvszer zavar

Tisztelt Doktor Nõ/Úr! Körübelül féléve volt egy fitymaszūkület mūtétem. Után szépen helyre jött minden. Az elmúlt pár hònapban azzal a problémával küszködök hogy amint felhúzom az ovszert azonnal elkezd lekonyulni a hímvesszõm. Mi lehet ennek az oka, hogyan lehetne hozzászokni? Amint leveszem azonnal állni kezd. Azért használunk ovszert a Szerelmemmel mert még nem szeretnénk családot. Viszont nem szeretném azt hogy valamilyen számára káros gyògyszert kelljen szednije. Van lehetõség férfi fogamzásgátlásra is? Üdv. József,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza merevedési zavar témában

Férfi fogamzásgátlásra nincs lehetőség. Nyilván pszichés oka van a panaszoknak. Javaslom, hogy párját is vonja be probléma megoldásába.

Kérdés: 2015. január 04., 14:56; Megválaszolva: 2015. január 06., 09:31
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?