abortuuuuusz

Kedves Doktor úr! (az 5 hetes abortuszos vagyok) Az abortuszom nem abból az okból történt, hogy nem szerettük volna a babát, de ezt nem szeretném kifejteni. Olvastam, és mondták is, hogy a műtét után a védekezés javasolt, de így utólag már teljesen mindegy. Én azért reménykedem benne, hogy terhes vagyok, és hogy egészséges lesz a babám, Öntől azt szeretném megkérdezni, így, hogy tisztában van azzal, hogy 5 hete volt műtétem és azóta 5 védekezés nélküli közösülés volt, hogy mennyi esélyt lát a terhességre? Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza abortuuusz témában

Tisztelt Hölgyem!

esély mindig van, de a biztos válasz, majd az lesz, ha nem jön meg a menstruációja és a terhességi teszt pozitiv lesz.Gondolom, ezzel Ön is tisztában van. Fiatal embernél, gyakori együttlétek után, tapasztalatom szerint nagy esélye van a terhességre.Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2014. december 27., 19:52; Megválaszolva: 2014. december 28., 10:29
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?