Napi önkielégítés

Tisztelt doktor úr/nő Elég kényes és intim kérdéssel fordulnék önhöz. Nem tudom, hogy amit teszem az normális vagy sem, és szeretnék tanácsot kérni ez ügyben. Sajnos egyedül álló agglegény vagyok, teljes mértékben hetero, csak mindig rossz lányba szeretek bele vagy éppen valami oknál fogva nem működik a dolog. Ezért a szexuális életem mondjuk úgy nem a legjobb, sok csalódás is ért, és sajnos mostanság mindig belefutok olyanokba akinél esélyem sincs. Jó kommunikációs készséggel rendelkezem és nagyon sok lány barátom is van. Mivel nincs barátnő ezért önmagamnak kell örömet okoznom. Az a gondom, hogy ezt gyakran teszem tehát heti 6x is néha, ha nagyon akarom akkor kibírom 3-4 napig is. De rájöttem, hogy nem csak jó érzés és úgymond kell, hanem megnyugtat, javítja a koncentrációm és egyszerűen jó. Csak magányomban teszem, általában este, a mindennapjaimra nincs hatással, tehát nem befolyásol munkában stb. Az lenne a kérdésem, hogy ez normális? Hogy ennyiszer egy héten? Nem káros? Illetve lesz ennek valami hátulütője? Félek, hogy egyrészt egyedül maradok vagy épp a teljesítményemre lesz hatással később. Van okom rá? Vagy ez természetes? vagy ez valamilyen mentális probléma már, mert csalódtam sokat és nincs párom? Bizonytalan vagyok és ezért kérnék tanácsot. Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza önkielégítés témában

az normális hogy ha nincsen nemi élet akkor önkielégitést végez, de hogy legyen partnere az csak magán műlik

ha én újra 23 éves ennék akkor nekem lenne

Kérdés: 2012. szeptember 20., 18:43; Megválaszolva: 2012. szeptember 23., 19:51
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?