• Önkielégítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/doktornő! Úgy elégítem ki magam, hogy hason fekve a hímvesszőmet a lepedőhöz dörzsölöm . És nem tudom másképp kielégíteni magamat. Már próbáltam a rendes önkielégítést de csak egy enyhe érzésem volt ami sem nem jó se nem rossz érzés. Nagyon szeretnék én is úgy kielégülni mint a többiek. Édesapám azt mondta hogy szerinte -mivel 2 év óta csinálom ezt - hozzá szoktam a túl erős ingerléshez, és valószínűleg emiatt a kézzel végzett finomabb önkielégítés már nem nyújt elegendő ingert. Ő azt javasolta hogy szerinte abba kéne hagynom ezt a hason fekvő megoldást és egy pár hetes szünet után már a kezemmel kéne ön kielégítenem magam és talán akkor már megfelelő lesz ez az enyhébb ingerlés is. Önök szerint mi lenne a jó megoldás és mi lehet az oka annak, hogy a kezemmel végzett önkielégítés számomra nem nyújt élvezetet. Válaszukat köszönöm!

        Dr. Merth Gábor válasza a önkielégítés témában

        Kedves Kérdező! Háát... Én amondó vagyok, lassan abba a korba fog érni, ahol talál az ember magának egy párt, és együtt felfedezik az "intim együttlét örömeit". Akkor úgy is elég nagy változás történik az ember életében, közösen (és ez a fontos!) rájönnek, mi jó, hogy jó, miért jó, mindkét oldalon... (Bár azzal együtt, hogy ismert a mai ifjúság "koraérettsége", én azt mondom, semmivel sincs lemaradva, még mindig bőven benne van a gyermek korban!) Addig azt javaslom, próbálkozzon ezzel is azzal is, lehet rájön, mi-hogy jobb Önnek (egyenlőre -szerintem- ebben a korban az emberek saját testükkel sincsenek tisztában, a megismerés folyamatához pedig idő kell). Az ember egyébként is változik, lehetséges, hogy egy idő múltán, megint (akár a "megszokott módon") más módszer lesz a "nyerő". Kérdés, milyen az önkielégítés előtti folyamat (pl. vágy, környezet, stb. szerepe is hangsúlyos!). Másik kérdés, mennyire zavarja Önt a mindennapjaiban a mostani helyzet, mert végül is saját maga örömszerzéséről van szó...


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 23., 14:35; Megválaszolva: 2011. július 25., 16:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés