Frigiditás lenne?

tiszelt doktor úr/doktornő! tizenkét évig éltem együtt a volt párommal, és egyszer sem volt orgazmusom.kértem, menjünk el orvoshoz, de nem egyezett bele. aki utána volt párom, vele elélveztem, de csak ha az ujjaival csinálta.utána aki volt, orálisan izgatott, és akkor jutottam el a csúcsra. egyszer sem volt még hüvelyi orgazmusom.bennem van a hiba? kérem segítsen.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a orgazmus témában

Kedves Kérdező! Ha a megfelelő partnerre képes az orgazmusra, akkor Ön nem frigid. A csikló ingerlésével könnyebb az orgazmust kiváltani, mivel idegvégződésekben gazdagabb, mint a hüvely. Ha esetleg lelki gátlásokkal is küzd, akkor ezért lehetséges, hogy csak így jut el és nem is mindig a kielégüléshez.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 07., 12:09; Megválaszolva: 2012. február 10., 18:14
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?
Nem kívánt terhesség
Túl szűk, túl vastag?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azzal kapcsolatban kérném a segítségét, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a páromnak túl nagy a pénisze? A hossza...
Nem érzek semmit szex közben
Egyszerűen nem érzek semmit szeretkezés közben. Nagyon szeretem imádom a párom, és nem görcsölok rá, mert külön lakunk és nem zavar senki és...