• Gátolt férfi orgazmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Képtelen vagyok elélvezni szex közben. Önkielégítés közben is csak bizonyos pózban(ülve). Élvezem a szexet, jólesik... kívánom a lányt. Mégis ott vagyok a csúcspontnál, viszont nem sikerül elmennem. Ez szerintem összefüggésben lehet azzal, hogy sokáig nem volt barátnőm, és az önkielégítést ülő állapotban végeztem. Ez mintegy beidegzőséként rögzült volna? Ezért nem megy máshogy? Pl.: ha a hátamon fekszek, úgy maszturbálással sem tudok elélvezni, vagy csak extrém hosszú idő után. Nem voltak gyerekkori traumáim, nem undorodom a nőktől, nem vagyok látens homoszexuális...stb. Olvastam a témában, és igazából semmi bíztatót nem találtam.

        Kovács Piroska válasza a orgazmus témában

        Kedvesem, Problémájával forduljon szexuálpszichológushoz, aki gyakorlati tanácsokkal és útmutatókkal tudja Önt ellátni.


        Kovács Piroska
        Pszichológus

         Kovács Piroska
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 14., 00:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés