• Lézeres szemműtétet támogat a tb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő! Sajnos nagyon rosszul látok, a jobb szememen 3,7-es, a balon pedig 4,7-es a szemüveglencse dioptriája. Ez nagyon zavar engem, hiába van szemüvegem, ezért szeretnék lézeres szemműtétre menni. Azt szeretném megtudni, hogy lehet-e ilyen műtétet tb-támogatással csináltatni. És ha nem lehet, akkor kb. mennyibe kerül? Előre is köszönöm szépen a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a lézeres szemműtét témában

        Tisztelt kérdező! Először is az Ön dioptria értéke nem számít "nagynak". A szemüveg mellett érdemes lenne megpróbálni a kontaktlencse viselését (erről nem írt a kérdésében). Ha mindenképp a műtét mellett dönt akkor javasolt több lézeres műtétet végző intézményt is felkeresni és a pontos árakról érdeklődni (mert különbségek lehetnek). Alaposan körbe kell járni, hogy személy szerint az Ön esetében melyik eljárást ajánlják és mennyibe kerülne a pontos ára. Sajnos a OEP nem támogatja a hasonló esetben tervezett műtéteket.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 08., 16:11; Megválaszolva: 2011. május 09., 21:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés