Pti MAsk Pro szemmaszírozó készülék

Tisztelt Doktor Úr! Autista felnőtt lányom erősen rövidlátó, de nem akar szemüveget, vagy kontaktlencsét hordani. Láttam a neten a PtiMaskPro nevű készüléket, amely a szem maszírozásával javítja ki a látáshibákat és megnyugtatja a fáradt szemet. Tudni szeretném, hogy egy szakembernek mi a véleménye erről a készülékről, ajánlható-e a rövidlátás korrigálására Köszönettel Házy Ildikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Cserháti Zoltán válasza a szemüveg témában

Kedves Hölgyem! Nincs tudomásom arról, hogy a készülék képes a rövidlátás korrekciójára, de nem tartom valószínűnek. Keressen fel egy gyermekszemész szakorvost, hátha ő tud olyan speciális készüléket, amely szóba jöhetne Önöknél. Tisztelettel,

Kérdés: 2017. január 24., 14:03; Megválaszolva: 2017. február 10., 21:44
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Remeg egy pont a látótérben
Látótér vizsgálat
Oct vizsgàlat
Apró foltok a látótérben