• Mit szedjen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nő!

        Köszönöm válaszát. a timonilt, tiapridalt a pszichiáter írta fel, mivel 4 hónapja szokott le az alkoholról, és mostanában eléggé rosz kedvű, lehangolt a betegsége miatt, ezért is írta fel a timonilt. melyik gyógyszer szedését ajánlja Ön, Nootropil/Chinotal?

        hogyan lehet kivédeni az  további agyi infarktust? nehogy komolyan kapja el?Hallottam értágító infúziós kezelésről, neki az használna? ha igen azt kitől kell kérni?

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        Tisztelettel:Ferenc

        WEBBeteg szakértő válasza a stroke témában

        Kedves Ferenc!

        Az értágító infúziós kezelés nem valószínű, hogy javítana az édesapja tünetein. A Timonil az alkohol probléma miatt mindenképpen javasolt, azonban a hangulati deprimaltság miatt valamilyen hangulatjavító beállítása célszerű lenne. A nootropilnak van egyfajta "élénkítő" hatása, emiatt lehet, hogy megfelelőbb választás lenne. Egyebekben a többi kérdésére a válasz az előző válaszomban került leírásra.  



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-07 10:12:33; Megválaszolva: 2010. június 07., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés