Agyvérzés-érszkület

T.Drnő vagy Drúr.Tavaly novemberben agyvérzést kaptam, sajnos a felyem és a tarkóm ahol megpattant az ér most is nagyon feszít, így a jobb oldalam állandóan zsibbad.Januárban elküldtek MR vizsgálatra, ahol a leletre az írták, hogy az elváltozást amit láttak nem tűnik eggyértelmű vérzés maradványnak, ha nem cavarnoma is felmerülhet. Azóta sem küldtek sem ct-re sem ujjabb Mr vizsgálatra. Válaszát-válaszukat előre is köszönöm.Sné Majer Erzsébet

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza stroke témában

Tisztelt Érdeklődő!

Nem értem pontosan, milyen választ vár. Azt, hogy kell-e ismételt vizsgálatra elmennie, neurológusa dönti el. Egy vizsgálat csak akkor indokolt, ha olyan infomáció nyerhető tőle, ami a beteg kezelését befolyásolja. A cavernomat meg szokták mutatni idegsebéznek, aki eldönti, mi a további teendő.

Panaszmenteéget kívánok!

Kérdés: 2012. június 15., 19:22; Megválaszolva: 2012. június 16., 22:13
Kérdések és válaszok: Stroke (Agyvérzés és agyi érelzáródás)
Erek állapota fiatalon
ischaemias laesio
November 8.-án az utcán lettem rosszul, mentő érkezett magas vérnyomást mértek, és mivel előző nap extra mennyiséget bicikliztem (cca 100 km) ...
Esetleges Orvosi mulasztás...
Stroke utáni állapot
vérhígító szedése melett lehet-e...