Vastagbél műtét utáni állapot

Oktober 5-én vastagbél daganatal mütöttek azota tojás szerüen csucsosodik a hasam állandó puha széklet. STOMAZSÁKom van állandóhasfájás.Erre szeretnék választ kapni hogy mi lehet az oka.KÖSZÖNETTEL..ISTVAN

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza vastagbél témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben minden nap van normál állagú széklet a stomazsákban komoly probléma nincs. Kerülje a puffasztó ételeket és alkalmazzon probiotikus kúrát. Járjon rendszeresen ellenőrzésre, hasi ultrahang indokolt. A hasfali sebet mutassa meg háziorvosának, aki megmondja, hogy van-e sérve.

Kérdés: 2011. február 18., 16:02; Megválaszolva: 2011. február 21., 21:06
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus