Vastagbélrák műtét FLAVIN ARTEMISIN?

Tiszteletem Jövő hónapban lesz lapőrőszkopós vastagbélműtétem. Egy kis db ot vesznek ki mert gyulladásban van, Az első szövettan nem mutatott tumort A másodikra várunk, amit mélyebben vettek ki.mert gyanús. Az a kérdésem, hogy javasolja e a műtét előtt a FLAVIN artemisin kivonat szedését, amit a netten nagyon hirdetnek Hiánycikk mivel sokan vásárolják. Orvos ismerősöm is ajánlotta.de az Ön tanácsára is nagyon hallgatok.. Nagyon jókat olvasok róla. Biztos ismeri Ön is A netten sok cikk van róla. A műtétet mindenképp megcsináltjuk, mert az a biztos. Szabados Géza

Dr. Tóth Judit válasza vastagbél témában

Kedves Géza! Én az Ön helyében nem szedném. Sokan szedik? Sokat hírdetik? Jókat írnak róla? Rengeteg hasonló szert találni a neten, az újságokban. Számomra bizonyító erejű adat nem áll rendelkezésre. Javaslom, essen túl a műtéten, lássuk a szövettant és akkor el lehet gondolkozni rajta, mit is kell kezelni (ha kell egyáltalán), és mikre érdemes koncentrálni. Jó egészséget kívánok!

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológia, belgyógyászat
Megválaszolva: 2016. április 26.

Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések

Vastagbéldaganat műtét milyen...
Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő! Családi vastagbálrákhalmozódás jellemző, egy éve műtöttek rosszindulatú vastagbéldaganattal: a sigma-desc. határán laparoscopos...
Lymphonodularis hyperplasia
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kislányom 19 hónapos. Születésétől kezdve észleltünk a végbelénél egy fekély szerű kis elváltozást. Emiatt 2012 júniusában irrigoscópiát...
Vastagbél műtét után
Tisztelt doktor úr/nő! Négy hete műtötték a vastagbelemet. Nem tumor volt, a petefészekkel együtt kellett egy darabot (6 cm) haemangióma miatt eltávolítani....
Colonoscopia eredménye mit jelent?
Az endoszkópos leletemmel kapcsolatban szeretném a véleményét kikérni: A coecumba vezetem az eszközt, a colon spasticusabb falát nyákos váladék fedi. A colon...
Vastagbélfekély
Régóta fáj a bal oldalam, ég, szúr, fel vagyok puffadva. Többször is voltam már orvosnál.tükrözésen is, nem találtak soha semmit. A vastagbél hosszabb, mint...
Vastagbél műtét utáni állapot
Oktober 5-én vastagbél daganatal mütöttek azota tojás szerüen csucsosodik a hasam állandó puha széklet. STOMAZSÁKom van állandóhasfájás.Erre szeretnék választ...