Kitől kaphatok segítséget?

Tisztelt Doktornő! November 26-án csipőprotézis műtétem volt. Műtét után 3 héttel duzzanat keletkezett a szépen begyógyult műtéti heg mellett, és a térdem is elkezdett fájni.Operáló orvosom javaslatára jegeltem, hogy ettől majd felszívódik. Semmit nem javult, 5 hét elteltével egyre jobban feszít, fáj. Ultrahang vizsgálat folyadékot mutatott ki.Az orvos megpróbálta leszívatni, de semmit sem sikerült.Diprophos injekciót is kaptam.Két hét múlva lesz a kontroll vizsgálat. Nagyon aggódom,a hosszú idő eltelte miatt félek, hogy elfertőződik. Mit tanácsol, mit tegyek, hova fordulhatok? Válaszát köszönettel várom: egy elkeseredett beteg.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Holnapy Gergely válasza a gyulladás témában

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a heg környezetében jelentkezett látható duzzanat, bőrpír, úgy mindenképp fel kell hogy merüljön gyulladásos folyamat lehetősége. Ez, feltételezem az azóta eltelt idő alatt már laborvizsgálattal is igazolást-, vagy kizárást nyert. A folyamat kiterjedésétől függően ez további kezelést igényelhet.

Kérdés: 2020. január 19., 14:10; Megválaszolva: 2020. január 29., 13:57
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus