egyoldali lágyéksérv mütét

üdv.lobb oldali lágy.sérvmütétre készülök nagyon félek laporoszkopos mütét van ki irva.félek a felépülés miatt.olvastam hogy a herék bedagnak stb.vajon mire számítsak.még nem volt soha mütétem mennyire lesz nehéz a felépülés illetve az erőm mikor kapom vissza? hálos lesz. nagy fájdalmaim lesznek.drén csövet szoktak használni? illetve mire számítsak? betegségem nincsen 182cm.kb 80kg

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza Sérv témában

Kedves Kérdező!

A műtét altatásban történik. Átlagosan 30-50perc. A műtét után 6 órával ihat, másnap ehet. Fájdalomcsillapító kellhet 3 napig, utána nem valószínű. Drain általában nincs. Szoros alsónadrágot, fürdőgatyát vigyen magával a műtétre, segít a duzzanat ellen. Varratokat egy hét után vesznek ki. Mozogni másnaptól tud, egyre jobban, egy hét után dolgozhat. 6. héttől sportolhat.

Üdvözlettel Papp Géza

Kérdés: 2019. október 24., 10:31; Megválaszolva: 2019. október 24., 22:50
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus