Jobb oldali lágyéksérv

Jó napot doktor úr. Kérésem az lenne, hogy jobb oldali lágyéksérvem van. Viszont van egy másik betegségem is ami a májzsugor. Kérdésem az lenne, hogy müthető e a lágyéksérvem bármiféle kockázat nélkül.

Dr. Papp Géza válasza Sérv témában

Kedves Kérdező! Kockázat mindenképp magasabb, de ez a májbetegség súlyosságától nagy mértékben függ. Elsődlegesen a belgyógyászt keresse fel, hogy, mennyire komoly a máj betegsége. Ezt követően jelentkezzen a sebészeten. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2019. június 18.

Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet

Egyoldali lágyéksérv mütét
üdv.lobb oldali lágy.sérvmütétre készülök nagyon félek laporoszkopos mütét van ki irva.félek a felépülés miatt.olvastam, hogy a herék bedagnak stb.vajon mire...
Sérvműtét helyénél ödéma
Tisztelt Cím! Idén február végén volt egy lágyéksérv műtétem (jobb oldali, hálót tettek be). Lassan épültem fel belőle, a teljes zsibbadás 1 - 1.5 hónapja...
Lágyéksérv műtét után önkielégítés
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Laparoszkópos lágyéksérv műtétem volt 1 hete, hálót is beültettek. Ma önkielégítést végeztem, nem fájt egyáltalán. Ez felelőtlen...
Törzs és hasi izom panasza
Szeretnék segítséget és tanácsot kérni, mert teljesen el vagyok keseredve a tünetem miatt. Kórelőzményem: kb. 2,5 éve nehéz tárgyat kellett mozgatnom, és a...
Bélelzáródás műtét után
Üdvözlöm! Június végén kerültem kórházba hasi fájdalommal, még aznap megműtöttek (bélelzáródás miatt)."beteget egy napos panaszok széklet, szélmegállás...
Vakbélműtét felépülés
Kedves Doktor Úr! 27 éves, sportos (heti 4 edzés) férfi vagyok. Egy héttel ezelőtt estem át laparoszkópos vakbélműtéten, semmilyen komplikáció nem lépett...