Lágyéksérv műtét után önkielégítés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Laparoszkópos lágyéksérv műtétem volt 1 hete, hálót is beültettek. Ma önkielégítést végeztem, nem fájt egyáltalán. Ez felelőtlen döntés volt és várnom kellett volna még, vagy nincs semmilyen kapcsolat a megműtött sérv és a maszturbáció között? Visszaalakulhatot(ott) emiatt a sérvem?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a Sérv témában

Kedves Kérdező! Véleményem szerint nem kell félnie. Üdvözlettel Papp Géza

Kérdés: 2019. augusztus 03., 17:33; Megválaszolva: 2019. augusztus 08., 15:34
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?
Szteroidos kúp