• Kezdődő vakbélgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Doktor úr! Körülbelül egy hónappal ezelőtt erőteljes bal oldali alhasi fájdalomra ébredtem,ekkor rögtön elmentem a nőgyógyászomhoz,valamilyen petefészek gondra gyanakodva. Kiderült, hogy nőgyógyászati téren minden rendben van, javasolta a dokim, menjek el háziorvos, hogy utaljon be egy laborra. Ez meg is történt, elmentem a háziorvosomhoz, aki a nem túl alapos vizsgálat után annyit mondott, hogy ha újra fájna, vegyek be nospat, illetve megkaptam a beutalót a labor vizsgálatra. A vérkép és a vizelet vizsgálat teljesen rendben volt, minden érték normál tartományok között volt. Azonban körülbelül egy hete napi szinten tapasztalom újra a fájdalmat, csak nem olyan hevesen, mint akkor, leginkább étkezés után. Vándorol is a fájdalom, hol jobb, hol bal oldalon jelenik meg. Lehetséges, hogy kezdődő vakbélgyulladásról van szó? Köszönöm szépen a segítséget!

        Dr. Papp Géza válasza a Kismedencei fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű. Sokkal inkább nőgyógyászati eredet jön szóba a panaszok alapján. Keresse fel a nőgyógyászt, hogy a panaszai alapján kezelést indítson. Üdvözlettel Papp Géza


        Kérdés: 2019. június 06., 22:31; Megválaszolva: 2019. június 08., 23:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: