sėrv mûtét háloval

Mivel jár ez a mütét?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza sérvműtét témában

Kedves Kérdező, a műtét után az életminősége jó lesz. A háló a kiújulás esélyét csökkenti. Ennél pontosabbat ennyi információ alapján nem tudok mondani, ha részletesebb leírást ad, precizebben tudok válaszolni.

Üdvözlettel Papp Géza

Kérdés: 2016. január 15., 22:02; Megválaszolva: 2016. január 18., 08:47
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Lágyéksérv-műtét
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! 85 éves édesapám lágyéksérvének kezelésére milyen műtéti beavatkozás a legmegfelelőbb, legkevésbé kockázatos...
Sérvműtét előtti laborvizsgálatok
Tisztelt doktor úr/doktornő! Édesapám 75 éves, lágyéksérve van. A sebészorvos a műtét előtti vizsgálatok között vastagbéltükrözésre is...
sérv műtét utáni lábadozás
Tisztelt Doktor! Férjemnek pénteken sérvműtétje (lágyéksérv) volt. (hagyományos - nem hálos) . Kérdésem: normális-e még a nagy fájdalom...
Ismételt sérvműtét...
Üdvözlöm! 31 éves férfi vagyok, február elején volt egy hasfali sérvműtétem (Mayo-módszerrel...) . Megfelelően kíméltem magam és 2 hónapig...