• sėrv mûtét háloval

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mivel jár ez a mütét?

        Dr. Papp Géza válasza a sérvműtét témában

        Kedves Kérdező, a műtét után az életminősége jó lesz. A háló a kiújulás esélyét csökkenti. Ennél pontosabbat ennyi információ alapján nem tudok mondani, ha részletesebb leírást ad, precizebben tudok válaszolni. Üdvözlettel Papp Géza


        Kérdés: 2016. január 15., 22:02; Megválaszolva: 2016. január 18., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! 2020.10.13-án belső aranyeres csomó eltávolítását végezték el nálam altatásban. A műtét rendben lezajlott. A műtétet követő 2. napon ödéma és vérömleny keletkezett. A haematoma a végbélnyíláson kívül van. A...