• Normális a duzzadt bőr a sérvműtét után?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2 hete műtöttek lágyéksérvvel. 1 hete megtörtént a varratszedés, sebem szépen gyógyult, azóta nincs semmi különösebb problémám. Nem tudom hogy tettek-e be hálót. Kérdésem az lenne, hogy mi lehet az oka annak, hogy a vágás vonalában kemény és duzzadt a bőr, illetve a bőr alatt? Olyan, mintha lenne ott valami.

        Dr. Papp Géza válasza a sérvműtét, bőr, duzzadás témában

        A háló kérdésről érdeklődjön orvosánál, ennek később jelentősége lehet, ezért kérem, tudakozódjon. A bőrseb alatti duzzanat az összevarrt hasfali rétegek miatt észlelhetőek. Ez a duzzanat kb. 2-3 hónapra teljesen eltűnik. Üdvözlettel: Dr. Papp Géza


        Kérdés: 2014. szeptember 09., 19:42; Megválaszolva: 2014. szeptember 13., 23:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő
        Mitől igazán ártalmas a cigaretta?
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos