műtéti szövődmény

Tisztelt doktor úr, 6 hete nyitott lágyéksérvműtéten estem át háló beültetésével. Erős bevérzés alakult ki a jobb herém mellett amire a sebész azt mondta fel fog szívódni idővel. Ez már kb 75%-ban meg is történt. A seb letisztult és lelappadt A jobboldali mellékhere még duzzadt.. A panaszom az hogy kb 3 hete merevedési zavarom kezdődött ami azóta se múlt el.Előtte nem voltak ilyen jellegű panaszaim és a műtétet követően még el voltam tiltva a szextől azért folyamatosan volt merevedésem. A mai napokra ez sajnos elmúlt, hajnali merevedés van, de napközben nincs, szex nem megyés ha próbáljuk nyösztetni akkor is csak közvetlenül az orgazmus előtti pillanatokban merevedik meg és akkor se mindig..Várható hogy ez elmúlik? Összefüggésben lehet a műtéti vágással? Esetleg van valami tanács amit ki lehet próbálni (kenőcs, vitamin, stb:). Vérnyomásom inkább alacsony vagy normál, szívem rendben, nem vagyok cukorbeteg, prosztatapanasz nincs, gyógyszert nem szedek, alkoholt szinte soha nem iszom, 180cm magas 85 kg vagyok, soha nem drogoztam, stressz csak ez miatt van bennem Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel G.

Dr. Fekete Ferenc válasza sérvműtét témában

ha eddig rendben volt akkor a műtét közvetlenül nem rontotta, ne tesztelje, pihenjen rendbe fog jönni.Ha panasz marad a potenciaklinika.hu honlapomon keresztül elér

Kérdés: 2012. november 28., 13:26 ;Megválaszolva: 2012. november 30., 20:30
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve, hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak. Tavaly ősz...
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Erekciózavar
Kedves Doktornő/Doktorúr! Arra a problémámra szeretnék választ kapni, hogy Barátnőmmel folytatott szexuális együttlét során miért...
Merevedési zavar