Alagút szindróma

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kb. egy éve zsibbad a jobb kezem, majd később ujjaim érzéketlenek lettek.Egy hónapja műtöttek alagút szindrómával. A varratok két hétig voltak bent és még most is kötözöm. Vigyáztam rá, nem erőltettem meg, kíméltem. Mindent betartottam amit az orvosom mondott. A kérdésem az lenne, hogy normális dolog az, ha még most is érzéketlen a hüvelyk, a mutató és a középső ujjam utolsó két perce? A gyűrűsujjam műtét után rendbejött.Kisujjam nem is zsibbadt! Az érzéketlen ujjaim alatti párna rész duzzadt. Ha jegelem jó neki, de nem tudom, hogy így nem ártok-e vele. Várhatok javulást? Vagy mit tegyek? Az orvosom azt mondta, hogy türelem! Várjak türelemmel, vagy keressem fel az orvost, aki műtött? Segítségét nagyon szépen köszönöm! Tisztelettel: Sz Józsefné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza érzészavar alagút szindróma műtét után témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Műtét után két héttel már jelentős javulásnak kellene beállnia, de a javulás sebessége függ az alagút szindróma fennállási idejétől is. Minél tovább volt az ideg leszorítás alatt, annál nehezebben áll be a javulás. Pontos válaszért keresse fel operáló orvosát.

Kérdés: 2015. március 19., 20:48; Megválaszolva: 2015. március 23., 21:49
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus