• Reflux serdülő korban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Nemrég múltam 16, és egy súlyos problémával fordulok önhöz. 4,5 hónappal ezelőtt rosszul lettem, éjszaka hánytam.Hetek óta erős hányingerem volt, mire elmentünk gasztroenterológushoz. Ő GERD gyanúját állapította meg nálam. Jelenleg Pentacid Flux 1*40mg-t szedek. Előtte szettem Quamatelt és Emozult is. Sajnos egyik sem használt, Voltam gyomortükrözésen, melyen mindent rendben talált az orvos. A gyomori fájdalom és az erős, folyamatos hányinger 4,5 hónapja kínoz. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e eséky a gyógyulásra vagy esetleg csak a műtét segíthet. Előre is köszönöm!

        Dr. Bor László válasza a reflux témában

        Kedves Kérdező! A reflux okozta panaszok legmegbízhatóbb diagnózisát a Tápcsatornai Funkcionális Diagnosztika(nyelőcső pH monitorozás és nyomásmérés) adja, ez képes kideríteni pl. a gyomor tükrözés során negatívnak bizonyult esetekben is, hogy panaszai reflux eredetűek-e vagy sem. A további teendők ennek birtokában határozhatók meg. Keressenek fel megfelelő szakembert.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 01., 20:24; Megválaszolva: 2011. június 03., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés