Pantoprazol sandoz hatása

Üdv! Azt szeretném megtudni, vagy megkérdezni hány napig kell szendi ilyen protonpumpa gátlót jelen esetben pantoprazol sandoz-t, hogy legyen hatása is? Mert mondtak már 1 hetet pár napot ilyeneket, és arra lennék még kíváncsi elnézést ha mégegyszer felteszem de mennyi idő amíg egy nyelőcső gyulladás, nyelőcsőfekély, rák, szűkület kialakul ugyan így a gyomorban fekély stb.?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza reflux témában

A protonpumpa-gátlók hatása pár nap alatt alakul ki, de a nyálkahártya gyógyulása heteket, hónapokat vesz igénybe. A nyelőcső, a gyomor gyulladása pár óra, pár nap alatt kialakulhat, ugyanígy egy stressz-fekély megjelenése szintén pár nap alatt bekövetkezhet. A nyelőcső-szűkület illetve rák kialakulása azonban évek évtizedek alatt történik meg.

Kérdés: 2011. január 08., 18:08; Megválaszolva: 2011. január 10., 12:18
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Mennyi PPI
Reflux lehetséges?
Nyelőcsőfekély
PPI gyógyszer csökkentése
Gyomorhurut