• Reflux és pszichiátriai kezelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor nő/úr!

        37 éves vagyok 7 éve phszihiátriai kezelés alatt állok. Mindenféle vizsgálatom volt.

        Szervi bajt nem találtak.Gyomortűkrőzésem is volt és az is negativ.

        Mi az oka hogy sokat fáj a gyomrom és ég?

        Az orvos savlekötött irt fel Stresztöl lehet reflux?

        Az eek is negativ

        KÖSZÖNÖM A VÁLASZT

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        A stressz fokozza a savtermelést és rontja a gyomornyálkahártya védekező képességét. Valamint érzékenyíti az idegsejteket és az egészséges szervezetnél még panaszt nem okozó eltérések már fájdalomingerként jelennek meg. Ha a vizsgálatok szervi eltérést nem mutatnak, akkor funkcionális kórképről beszélünk. Ezen tünetek javulása a stressz megfelelő feldolgozásától, a rendszeres, gyakori, nyugodt étkezéstől várható. Segíthet még a Salvus-vizes ivókúra valamint az Iberogast cseppek.


        Kérdés: 2010-03-18 21:00:05; Megválaszolva: 2010. március 18., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: