• Kaukázusi kefirgomba fekélyre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Plósz János Doktor Úr! Nyelőcső és gyomorfekélyemre kaptam a barátnőmtől kaukázusi kefirgombát, napi 3-4dl tejet kell rá önteni és esténként (kekszel)iszom meg. Szeretném az Ön véleményét kérni, hogy ihatom-e a fekélyemre? És ha igen medddig ajánlja Ön fogyasztani? Segítheti a fekély gyógyulását (mert elég savanyú és savasnak tűnik)? Még Rabyprex tablettát szedek minden este és Aloe Vera gélt. Nagyon várom válaszát és előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        Természetesen fogyaszthatja, a kaukázusi kefír jótékony hatással van a gyomor-bélrendszerre, főként a bélflóra egyensúlyban tartásával. A fekéllyel közvetlen összefüggése nincs, fogyasztásában időkorlátról nem tudok.

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-10-15 14:49:47; Megválaszolva: 2009. október 15., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm.Vékonybél vastagbél diszbakterozisom volt, gyomornyálkahátya gyulladással. Amit kezeltek fel évig, a két betegség elmúlt, viszont a Reflux megmaradt.Bolcsessegfogra mutottek, tul eros gyogyszereket szedtem hetekig, igy ujra fajt a...
        Tisztelt Dr Úr. Egy olyan problemával fordulnék Önhöz kb 3-4 hónapja tartó mellkas fájdalommal kezdődő kivizsgálás sorozaton estem át ez idő alatt kardiológiás, endokrinológiás, gasztroenterológiás, neurológiás, vizsgálatok voltak....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfiak és inkontinencia
        Nem kizárólag a nők problémája, gyakran előfordul a férfiaknál is.
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Infografika és videó
      • Hirdetés