Gyógyulás várható?

Tisztelt Doktor úr!

Refluxom van amire gyógyszert szedek. napi 1 noacidot, és 3*1 cerucalt. A gyógyszertárban javasoltak IBEROGAST nevű gyógyszert, ami állitólag nem csak tüneti kezelés, és ettől meggyógyulok. Érdeklődni szeretnék, és a véleményét kérni, hogy ez valóban igy van? Megszeretném próbálni, de ha Ön nem javasolja, akkor inkább nem. És amúgy is elég drága készitmény. Állitólag németországban ez a vezető gyógyszer az ilyen betegségekben.

Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza reflux témában

Kedves Kérdező!

Az Iberogast gyógynövényszármazékokból összeállított készítmény, melyet nem reflux betegség kezelésére, hanem felhasi panaszok, átmeneti emésztési zavar kezelésére ajánlanak. Véleményem szerint a készítmény nem alkalmas a reflux-betegség kezelésére, gyógyítására.Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 10., 09:30; Megválaszolva: 2009. július 10., 09:30
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Ppi csere segíthet e
Tisztelt Doktor Úr! Elkezdtem szedni az emozult, 2 x20 mg. 4 napig birtam szedni. Nagyon szédülök tőle, fáj tőle a gyomrom, úgy érzem, hogy szorít...
Mennyi PPI
Reflux lehetséges?
Nyelőcsőfekély
PPI gyógyszer csökkentése