• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szoktam hangokat hallani,és állandoan félek,de leginkább este-főleg ha egyedül vagyok..félek hogy valaki vagy valami megtámad...vannak bizonyos kényszereim...pl:vagdossam magam,bántsam magam..idén 4x zuzodott meg akezem mert szét ütöttem,..arra is kényszerem van hogy ökölbe szoritsam a kezem,de erősen,és visszafolytom a levegőt..ilyenkor..folyton aggodok hogy valami komoly bajom van..bár igazábol szinte akarok beteg lenni. gondom van még az önértékelésemmel...egyszerüen gyülölöm magamat!undorodom magamtol..valamint gondom van azzal is hogy emberek közé menjek..buszon is rosszul szoktam lenni..hogyha meg felelni kellett akkor inkább kértem egyest mint sem hogy mások előtt beszéljek..jártam már pszichologusnál de számomra kellemetlenség volt..mert mit tudnék én egy orán keresztül beszélni neki..nemszeretek beszélni...nem merek ezek miatt barátkozni,ezért nem akarok barátot sem családod de ezeken szeretnék változtatni.valaki legyenszives mondja meg hogy mi lehet a bajom

        Dr. Veress Dóra válasza a szorongás, kényszer, hallucnáció témában

        Kedves Kérdező! A problémái nagyon összetettek, éppen ezért javaslom, hogy keresse fel a legközelebbi pszichiátriai gondozót és vizsgáltassa ki magát alaposan! Pszichológiai tesztekkel kideríthető, hogy milyen jellegű mentális problémái vannak (pszichózis, kényszer, hangulatzavar, személyiségzavar, szorongás, stb). Ezek ismeretében a kezelőorvos gyógyszeres terépiát fog javasolni, illetve kiegészítő pszichoterápiára is javaslatot tehet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 29., 01:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 19:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: