Koncert

Tiszteletem. 20 eves fiu vagyok 1 eve mar atipikus depresziom van. a legzavarobb tunetem a derealizatio.ami enha mullik es neha elojon. az lenne a kerdesem hogy onnek mi a velmenye arrol hogy elmnnyek egy a Scorpions koncertre ami junius 6 ikan lessz budapesten. azert kerdem mert mivel ijen rossz jelen erzetem van neha es a scorpionst anyira szeretem hogy le irhatatlan.nem e fog velem tortenni? valami a nagy stresztol meg izgalomtol.? mert eleg ha ithon nezem a neten a viodeokat es mar atraz a hideg. es ugy erzem, ha elmegyek es ott leszek elobe bele is orulok. tudom kicsit hujesseg amit beszlek meg nem teccik biztos megertni hogy hogy lehet valaki ijen fanatikus es elfogult egy egyutessel kapcosltba de ez nagyon hopzzam nott. es nagyon el akarok menni. deh ha on mast javasol akkor atgondolom. zyprexaval kezelnek mar kb 6 honapja. skizofreniam nincs. (pszihitriaia vizsgaltok alkapjan) csak ijen derealizacio.meg ugye rezem nincsenek erzelmemim. meg nem porog ugy az agyam ahogy kene.es keveset beszelek. valahogy nem jon. kb ennyi.tortenhet valami valamia koncerten? koszonom

Dr. Veress Dóra válasza atípusos depresszió témában

Kedves Kérdező!

Nehéz ezt megjósolni, hogy mi fog történni. A stressz okozhatja a tünetek átmeneti rosszabbodását, ezzel tisztában kell lennie. Ugyanakkor ha jól be vannak állítva a gyógyszerei, akár el is mehet a koncertre, megőrülni biztos nem fog és más ttagédia sem fog történni! Javaslom, kérdezze meg a saját kezelőorvosát, hiszen ő ismeri Önt a legjobban és ő látja, hogy mit bír elviselni.

Ha elmegy, akkor is lehetőleg vigyen magával valakit, aki biztos támaszt tud nyújtani Önnek ezekben az izgatott pillanatokban. Ha úgy dönt, hogy megy, akkor érezze jól magát, az ember azért megy ilyen helyre, hogy élvezze minden pillanatát!

Kérdés: 2011. március 29., 15:25 ;Megválaszolva: 2011. március 30., 15:09
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség vagy valami más?
Antipszihotikumról
Személyiségzavar
Mit tegyek, ha beleszerettem az...
szkizotipiás rendellenesség