pszichológus

21 éves lány vagyok nem rég költöztem Budapestre és sürgősen szükségem lenne egy pszichológusra. az interneten már próbáltam keresni de akiket találtam az számomra megfizethetetlen volt. aki tud kérem segítsen köszönöm!

WEBBeteg szakértő válasza pszichológus témában

Kedves Levélíró!

 

Budapesten a pszichológusok átlagosan 6.000? 8.000 Ft között dolgoznak / alkalom. Persze vannak az átlagtól eltérő esetek is, akik 15.000 Ft-ot, vagy ritkábban, 6.000-nél kevesebbet kérnek. Ajánlom szíves figyelmébe a pszichologus.lap.hu oldalt, ahol tájékozódhat a szakemberek díjairól, módszereiről, illetve az is szempont lehet, hogy Budapest mely területén rendelnek. Ha a fent leírt összegek jelenleg megfizethetetlenek, akkor érdemes körülnézni a területileg illetékes egészségügyi szervezeteknél, több helyen van ingyenesen igénybe vehető pszichológiai tanácsadás, ez szervezetről szervezetre változik.

 

Minden jót kívánok!

Ujpál Zsófia, pszichológus
Kérdés: 2010. május 11., 08:40; Megválaszolva: 2010. május 11., 08:40
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pszich
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Nap mint nap találkozom a pszichiáter, a pszichológus és a pszichoterepauta kifejezésekkel. Szívesen venném, ha valaki el...
Testre kiható pszichés panaszok
skizofren vagyok?!
Antidepresszáns elhagyása
Hipnózis dadogás ellen