• Összefügg a meglévő betegségemmel? 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! Koszonom a gyors valaszat! Azt ketlem, hogy a cukorbetegsegek a zavartsaghoz koze lenne, az csak 4 ev + 2-3 honapja allapitottak meg. Es az elso ilyen zavartsagos idoszakom, az kb 11 eve volt. Akkor viszont a skizofrenia lesz a ludas. Nem tudom mar mikor, a pszichológus irt fel nekem frontint 0,25mg, amibol felett kellett szednem. Nem erre a zavartsagra, hanem amikor epp nala voltam magas volt azt hiszem a pulzosom meg nagyon vettem a levegot. Nem sokaig szedtem. A kerdesem annyi lenne, hogy hasznalhat-e a zavartsagra? Mert szerintem ezt sok mindenre felirjak, lehet eppen erre is jo. Ma delelott bevettem a mamamebol, ami 0,5mg-s egy egeszet. Egyelore nem tudtam megallapitani hogy hasznalt-e, ugy gondolom hogy igen. De akar az is lehet, hogy magatol elmuloban van a zavartsag. Mert mint elozo kerdesben irtam, csak idoszakos szokott lenni, nehany evente. Minden kontrollra el szoktam menni, igaz ketszer at kellett tenni mas idopontra. Ha azt a valaszt kapnam, hogy a frontin jo vagy jo lehet, akkor milyen idokozonken vegyek be es mennyit? a 0,25mg-os is meg van valahol. Valaszat elore is koszonom!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a zavartság oka témában

        Tisztelt Kérdező, A Frontin feszültség- és szorongásoldó. Elképzelhető, hogy hatékony a zavart állapotokban. Meg lehet próbálkozni vele néhány hétig, de ha nem találja kielégítőnek, akkor mindenképp forduljon egy kollégámhoz. A hozzászokás veszélye miatt tartós szedésre nem javaslom. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. január 15., 18:36; Megválaszolva: 2020. január 16., 19:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: