• SSRI parkapcsolat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorno ! A rexetinnel / napi 20mg/ kapcsolatban lenne onhoz kerdesem ! Parkapcsolatban elek, es mikor a parommal vagyunk egyutt, sex kozben zavaro a gyogyszer orgazmzust keslelteto hatasa. A kerdesem az lenne onhoz, hogy mikor egyutt vagyunk arra a par napra el lehet-e hagyni a gyogyszert? Illetve hogy lenne-e ezaltal erezheto javulas a sexbe? Azt tudom hogy eleg hosszu a gyogyszer felezesi ideje, igy a jo hatasai nagy eselyel maradnanak. Egyebkent tobbek kozott generzialt szorongasra szedem, es nelkule sajnos csak fel ember vagyok. Valaszat koszonom elore is !

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a SSRI mellékhatás témában

        Tisztelt Kérdező, 1-2 nap kihagyás már okozhat elvonásos tüneteket, ami szintén járhat kellemetlenséggel. Szexuális zavar esetén inkább azt szoktam tanácsolni, hpogy fél tablettával érdemes próbálkozni. Az még sokszor hatásos, de a mellékhatások már elmaradnak. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. július 02., 11:13; Megválaszolva: 2019. július 02., 19:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: