• Gyermekkori autizmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! 3 éves kisfiamat 1 évvel ezelőtt gyermekkori autizmussal diagnosztizálták, azóta járunk korai fejlesztésre: egyéni gyógyped.foglalkozásra és TSMT-re, amikre nagyon jól reagál, rohamosan fejlődik. Beszélni még nem beszél, csak néha mond ki egy-egy szót véletlenül, de egész nap halandzsázik. Van esetleg valami módszer a fentieken túl, ami segíthet? Sokat hallottam/olvastam a Clorella algaporról, kisfiam állapotán Ön szerint javíthatna? Van esetleg a pornak valami káros mellékhatása? Válaszát előre is köszönöm! bmcleo

        Dr. Veress Dóra válasza a autizmus témában

        Kedves Kérdező! Az algapor sok ásványi anyagot, vitamint, tápanyagot tartalmaz, de nem tudjuk, hogy ezek hogyan járulhatnának hozzá az autizmus tüneteinek a csökkentéséhez. Megpróbálni meg lehet a szedést, de csodát nem szabad várni a készítmény használatától. A káros mellékhatásokról nem tudok nyilatkozni, de javaslom, hogy figyeljék a gyermeket, és ha olyat tapasztalnak, ami szimpatikus, vagy a gyermek egészségét és lelkét káros irányba befolyásolja, akkor hagyják abba a szedést.


        Kérdés: 2014. június 08., 23:50; Megválaszolva: 2014. június 16., 19:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: