Valami nem stimmel a fejemben

Kedves doki.. Gyerekként későn tanultam meg beszélni. Gyerekkori műtét közben (orrmandula kivétele) klinikai halál állapotába kerültem. Gyerekkorom óta várom a halált, sose féltem tőle mert valamit megtapasztaltam belőle. Az iskolában megállapították hogy diszlexiás vagyok, ezért olvasok lassan és írok, fogalmazok néha érthetetlenül. 4 évvel ezelőtt éreztem a legtisztábbnak a tudatomat, és úgy éreztem hogy nem lesz hosszú életem. Doki, egyre inkább érzem hogy valami baj van. Sokat fáj a fejem. Gyakran a jobb szemem felett a halántékom közelében, vagy teliba a halántékomnál, hosszan tartó erős fájdalmat érzek. Rég látott barátaim észrevették, hogy Zs-zse beszélek. kicsit érthetetlenül, mint ha oroszhoz hasonló akcentusom lenne. Ez fel se tűnt amíg nem szóltak miatta. De nem csak ez a gond, hanem az is hogy egyre nehezebben gondolkodom. Vannak szituációk amikor totál úgy érzem nincs mit mondanom, pedig a helyzet miatt lenne mit. Régen szerettem irányítani a dolgokat és döntéseket hozni. Most az a helyzet, hogy sokszor kihátrálok a döntés hozatal alól. A házban ha leteszem a kulcsot, és elfordulok, 2 pillanat alatt elfelejtem hova tettem és keresem az egész házban, fagy bármely épp fontos tárgy amit csak egy pillanatra muszáj voltam letenni. És sajnos a rendetlenség is ami kialakul teljesen természetesnek veszem. Nem veszem észre a rendetlenséget, mindig a párom szól rám, és leszid miatta. Vitáknál feszélyeztetve a képembe hajol, és nem értem mit mond, hiába jó a fülem. Nem értem a szavakat és a mondatokat. A legnagyobb gond, ami zavar hogy úgy érzem, elfelejtek beszélni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza a feledékenység témában

Kedves Kérdező! Valami tényleg nem stimmel a fejében. Igy azt tanácsolom, hogy menjen el neurológus szakorvoshoz vizsgálatra, és kérjen kivizsgálást a problémái miatt. Amennyiben nem találnak eltérést, még koponya MRI-vel sem, akkor másfelé kell keresni a bajt. Ebben az esetben pszichológus segitségét is vegye igénybe, mert felmerül lelki eredet is a problémái mögött.

Kérdés: 2013. november 09., 21:34; Megválaszolva: 2013. november 12., 22:19
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi lehet velem
pszcihiátria intézet
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás