• Hajszálerek meszesedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr. Segítséget szeretnék kérni Öntől. Nagyon el vagyok keseredve, mert a következőket tapasztaltam magamon, elfelejtettem neveket, és egyre sűrűbben fordult velem elő. Kop. MR vizsgálatot végeztek, a csatolt leleten az eredmény szerepel. majd később feledékenységet is észrevettem, 30 éve vagyok kezelt vérnyomásos beteg, 2005- ben méhtest rossz indulatú daganatával műtöttek. Abban kérem a segítségét, hogy hogyan tovább mit tegyek, hogy késleltetni tudjam, akár életvitellel akár étrend kiegészítőkkel, vagy gyógyszerrel. Lehet e a meszesedést oldani? Mellékelten elküldöm a leletemet. Köszönöm szépen válaszát

        Dr. Fehér Gergely válasza a feledékenység témában

        Tisztelt Kérdező! A lelet önmagában nem mond semmit. Feledékenység esetében szükség van egy részletes laborra, koponya képalkotóra és bizonyos tesztek felvételére állapotfelmérés céljából. Ezek alapján hatékony terápiák beállítására is lehetőség van. Az ön gyógyszerei között Xanax is szerepel, mely akár összefüggésben is lehet a feledékenységgel, másrészt meg bizonyos hangulatzavarok is okozhatnak feledékenységet, de ilyenkor nem érelmeszesedés vagy demencia van ennek a hátterében. Javasolt szakemberhez fordulni állapotfelmérés céljából. Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely


        Dr. Fehér Gergely

        Dr. Fehér Gergely

        Kérdés: 2019. április 08., 12:29; Megválaszolva: 2019. április 08., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: