Feledékenység?

Jó estét.Èvek óta fenn álló problémámról szeretnék többet tudni.kb 14 éve tart, hogy nagyon feledékeny vagyok, de olyan szinten, hogy a minnapi dolgokat is sokszor elfelejtem vagy elfelejtem merre kell mennen az előtte ismert helyen képes vagyok egy pillanat alatt elfelejteni mit mondtak nekem vagy ha megkérnek valamire elfelejtem mit hova teszek a fontos dolgokat is elfelejtem ha felîrom azt is elfelejtem rengetekszer ha elmegyek a boltba sokszor előfordul, hogy viszek magammal cetlit de elfelejtem vagy elolvasom de a másik pillanatban már nem is e.lékszem rá mintha meg sem történt volna agy elfejtem hogy biciglivel mentem valahova és gyalog megyek haza és másnap keresem a biciklit ráadásul nagyon szétszórt vagyok sokszor nem értek meg dolgokat vagy nem tudok kimondani valamit mert nem jut eszembe egyszerűen az a szó.de viszont a régi dolgokra emlékszem monjuk ha már eltelik kb 2 hét akkor mint egy villámcsapás egyszercsak eszembe jutnak dolgok nem is értem..sokszor nem tudok figyelni koncentrálni, valamikor meg jól tudok figyelni, de egyre többször nagyon sokszor vagyok feledékeny és nem értem miért van ezért fordulok önökhöz.Nem tudom mit ìrjak le még igzán ami segìthet abban, hogy kiderüljön miért történik ez velem de ha lenne kérdésük esetleg akkor válaszolok mindenképp.köszönettel Ramóna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza feledékenység témában

Kedves Kérdező!

Sorai súlyos koncentrációs zavarra, szétszórtságra, és feledékenységre utalnak. Ezek a jelenségek feltételezem, hogy a mindennapi életvezetésében is elakadásokat okoznak.Ha 14 éve áll fenn ez az állapot, és most 28 éves, akkor kamaszkora óta küzd ezekkel a nehézségekkel. Ha eddig nem történt meg, akkor most ideje orvoshoz fordulni.Derüljön ki valóban, mi állhat a szétszórtság hátterében? Ön ezt valószínűleg tudja, de elsősorban a következményekkel és nem a valódi okokkal foglalkozik.Ha tisztán látnánk a tünetei hátterét, akkor már beszélhetnénk arról, hogyan lehetne a problémáit leküzdeni, vagy legalábbis enyhíteni.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. március 10., 02:19; Megválaszolva: 2015. március 11., 06:57
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
EEG véleményezés
Tisztelt Doktor Úr! Egy EEG vizsgálat kiértékelésénél figyelembe szokták venni a beteg anamnézisét?
Agyi zavar? - MR lelet
Epilepszia
Agyi zavar?
Mi lehet a gyakori izomrángás és...