• Lehetek-e demenciás 21 évesen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! 21 éves vagyok, azért fordulok önhöz, mert nem tudom merre induljak el ezzel a problémával. Egy ideje észre vettem, ahogyan a párom is észre vette, hogy mindent felejtek el, megbeszélt találkozókat, vizsga felkészítőket, stb. Megesik, hogy egy héten keresztűl tanulok, aztán vizsgán a leg banálisab dolog nem jut eszembe. Nem voltam orvosnál, azt sem tudom, hogy neurológushoz kellene-e ezzel fordulnom, elég irreálisnak tünik az én koromban a demencia, de azért ennyi mindent lehetetlen elfelejteni. Azt sem tudom mit ettem a tegnap csak ha jól bele gondolok, s esetleg megkérdezem valakitől. A fejem is fáj minden nap olyan délután 14:00 órakkor elkezdődik, s amíg elalszom fáj. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Kerekes Éva válasza a feledékenység témában

        tisztelt érdeklődő! Érdemes feltétlenül felkeresni a neurológust, meg közben fejfájáskor megmérni a vérnyomást. Lehet, hogy kezelést igénylő problémája van. gyógyulást kívánok.


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2016. január 23., 20:38; Megválaszolva: 2016. január 25., 23:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: