Vajon meggyógyulok-e?

Májusban történt velem valami, mikor férjem elment külföldre dolgozni. Azóta ritkán jár haza.Nyugtalanság, szorongás gyötört és még néha ma is, az orvos Frontint irt fel, abbol szedek reggel-este 0, 25-öt, és melette nyugtató teákat iszom, orbáncfű, citromfű teát, és természetgyógyászhoz járok.Ez már 4 hónapja így megy.Próbáltam elhagyni a frontint, de pár nap mulva hatalmas nyugtalanság tört rám, és nyomást éreztem a fejemben, alig bírtam legyőzni, de hála ég nem ájultam el. Azt szeretném tudni valóban mi lehet a bajom, és kigyógyulhatok-e ebből a szörnyűségből.Én ez a probléma előtt egy boldog, problémamentes édesanya voltam, 2 éves kislányom van.Ugy érzem mióta férjem külföldön dolgozik megállt az élet, enm bírok létezni nélküle.Nehézlégzéssel is küszködtem 2 hónapig, de szerencsére az elmult, egy hónapja nem tapasztaltam ilyen problémát. Az érdeklődésem is megváltozott a külvilág iránt, a lakásban sem érzem jól magam, ha tehetném egész nap mennék.Ha eljön az este ismét nyugtalan leszek, söt ha esik az eső és nem lehet kimenni az utcára akkor is nyugtalanság fog el.Tudna tanácsot adni, mit tegyek? Szeretnék ujra a régi lenni. Válaszát köszönöm: Pestiné Németh Ilona

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza szorongás témában

Kedves Ilona!

A panaszai hátterében állhat szorongásos betegség vagy depresszió. A pontos ok kiderítésére keresse fel a legközelebbi pszichiátriai ambulanciát vagy gondozót, ahol egy rövid beszélgetést követően megállapítják, hogy pontosan milyen betegségtől szenved. Ugyanitt tanácsot is tudnak adni arra nézve, hogy kell-e hangulatjavítót, szorongásoldót szednie és ha igen, mit javasolnak. A vizsgálat során kérdezzen rá arra is, hogy pszichoterápiát javasolnak-e és ha igen, akkor van-e lehetőség erre helyileg, vagy kit tanácsolnak, aki jártas az önéhez hasonló problémákban.

Kérdés: 2012. augusztus 16., 14:21; Megválaszolva: 2012. augusztus 18., 23:26
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Diagnózis felülbírálat
Pánikbetegség
Krónikus Fáradtság
Rexetin mellékhatása
álmatlanság