• Potenciazavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt -doktor /nő  /úr! Nagyon kérem a segitségüket mert el vagyunk keseredve a feleségemmel.A gond a következő 2010 febr 4 -én megmütöttek radikális prosztata  és ondóhólyag eltávolitással.Mint  megtudtuk ennek a hátrányos következménye,hogy vizeletmegtartási gondok és impotencia,-a vizeletmegtartás 100%-ban megoldodott 3-hónap után,de a potencia továbbra sem akar müködni itt kérem a segitségüket hogyan tudnám ezt megoldani .Az eddigi potencia gyogyszerek mely egy alkalommal28 napos napi 1 -tabletta volt nem segitett,majd 28 nap után kaptam egy olyan német potencia gyógyszert amit szeretkezés elött 1-órával kellett bevenni mind  a két darabot, sajnos ez sem használt bár némi duzzadás történt de merevedés nem söt a pénisz mind két oldalán fájdalmas izomfájdalom keletkezett.A doktor úr azt mondta ha igy tablettával nem megoldható akkor inekciót adjak ba magamnak,hát megijedtem mert azt mondta ha a merevedés 6-órán túl is fennáll korházba kell menni hogy a vért leszívják,most itt tartok ezt nem merem megcsinálni.Kérdésem van e olyan gyógyszer tabletta,vagy bármi ami részemre hatásos lenne mert igy szörnyű rossz élni.Várom mielöbbi válaszukat .Tisztelettel P .József

        WEBBeteg szakértő válasza a potenciazavar témában

        Kedves József! Radikális prosztata eltávolítás után nem ritkán hosszabb idő is eltelhet a potencia visszatértéig. Addig próbálkozni lehet - ill. kell un. PDE5 gátló gyógyszerekkel (gyógyszernevet sajnos nem írhatok). 1 tabletta után még nem lehet véleményt nyilvánítani, legalább 4 daradot kell elfogyasztani (természetesen nem egyszerre ill. nem egy napon belül!). Amennyiben nincs kellő eredmény és vonakodik az öninjekciózást használni vagy annak valamilyen ellenjavallata van, a legjobb eredménnyel az un. vákuum készülék (VEP) használható. Ennek kiválasztásánál ügyeljen az eszközválasztásra. Az innen-onnan beszerezhető készülékek túlnyomó része nem megfelelő, az ember drága pénzen csak kudarcot vásárolhat. Magyarországon három rehabilitációs eszközöket gyártó cég terméke érhető el, sajnos csak a forgalmazón keresztül, ezek közül igazából egynek van raelitása - ehhez könnyen és realis áron hozzájuthat.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-03 18:19:54; Megválaszolva: 2010. június 03., 18:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés