• szedhetem-e együtt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt...! Kérdésemre a következő lenne! Megitélésem szerint és az interneten való kutakodásom okán pszihés okokból idönként merevedési zavar lép fel, amit természetesen utána nagyon nehéz leküzdenem a kudarctól való félelem miatt! Mivel se időm se pénzem hogy pszihológushoz járjak, ezért interneten rendeltem potencia növelőt és 2olyan szert amit rendszeresen kell szedni hogy ez az állapot könyebben leküzdhető legyen számomra! A szerek a következők: ( arra nagyon figyeltem, hogy csak természetes anyagból álljon össze, már amennyire interneten hihető!? ) Ginzeng 250mg Bónusz: Tágítja a vérereket és serkenti a véráramlást, amely elengedhetetlen a megfelelő erekció létrejöttéhez. 1 doboz (10 kapszula) SuperBull 10 000 potencianövelő neuriX (upsell) Xerex (upsell) Ezeket rendeltem meg! A kérdésem az lenne hogy ezek egyidejű szedése járhat-e valamilyen kockázattal? Illetve állandó jelleggel napi 2x (reggel-este) szedek epilepsziára (gyenge kimenetelű, több éve rosszullét mentes) convulex 300mg kapszulát! Nem tudom ez a gyógyszer mellett szedhetem-e ezeket a tablettákat! Választ előre is köszönöm! Tisztelettel

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a potenciazavar témában

        Kedves Kérdező! Nem javasolom, hogy a leírt potencianövelő szereket egyidejűleg szedje.Ha a merevedési zavar hátterében a kudarctól való félelem áll, akkor ezek a szerek nem fogják a problémát megoldani. Az epilepszia betegséggel kapcsolatosan nem tett fel kérdést, bár sejtésem szerint lehet köze a potencia problémáihoz. Kiegyensúlyozott, érzelmileg megalapozott párkapcsolat és az önértékelési problémák megoldása a járható út. A beszedni kívánt szereket, ha már megvásárolta, használja, de ne egyszerre, hanem egymást követően. A jóból is megárt a sok. Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2015. március 21., 00:30; Megválaszolva: 2015. március 23., 06:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő ! Tavaj, 2018 Május 28.-án reggel előjött egy roham ,mentővel korházba szállítottak és ott újjabb roham jött rám. 4 napig kórházban ápoltak és azt állapították meg , hogy epilepsziás rohamom volt. Utána haza...
        Tisztelt Doktornő! Május elején egy pár napig tartó megerőltető fizikai munka után jöttek elő a tüneteim. Nem szoktam egyáltalán mozogni, ülőmunkát folytatok és akkor nagyon kihajtottam magam, de ezen kívül is eléggé stresszes életet...
        Tisztelt Doktornő! Az alábbi lelet értékelésében, értelmezésében kérném a segítségét. "Klinikum/kérdés: Az anamnézisben bal oldali végtag zsibbadás szerepel. Az ágyéki gerinc MRI vizsgálatát végeztük el a SIEMENS MAGNETOM AERA 1.5...