Miért élvezek el hamar?

Tisztelt Doktor úr! Miért élvezek el olyan hamar? Másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és az elején órákon át bírtam napi 3x-or is szeretkeztünk, és most hogy heti 2-3x-or csináljuk, 2-3 perc volt, volt hogy 2-3 lökés. Nem tudom, mi lehet a baj, amikor meg egyedül vagyok, akkor én veszem kézbe a dolgokat 3x is egy héten. Lehet, hogy saját magamnak nem kéne csinálni?

Dr. Fekete Ferenc válasza korai magömlés témában

Tisztelt Kérdező! A normális közösülés a pénisznek a hüvelybe való bevezetését követően kb 5-10 percig tart, ez az átlagos, függetlenül attól, hogy ő vagy a nő szeretné, hogy tovább tartana-nem mindenki tudja elnyújtani. A magömlés beszabályozódása csak rendszeres /heti 2X/ nemi élet mellett várható.

Ha valaki ennél ritkábban él nemi életet, akkor mindenkinél gyorsabb a magömlés.

Magától is próbálkozhat óvszer alkalmazásával, vagy törekedhet ismételt közösülésekkel elnyújtatni a magömlés idejét. Ha ezek nem vezetnek eredményre akkor szakember segítsége, gyógyszeres kezelés szóba jön.

Ha rendszeres heti nemi élet mellett is 3 percnél rövidebb a magömlés akkor kell kezelni.

Tisztázni kell mi a probléma oka önnél és akkor lehet kezelni. Ha párkapcsolati gond van /partner nem akar nemi életet élni, elutasító, nem segítő stb./ azt is javítani kell.

A kezelés nem csak valami szer szedéséből áll, vannak más elemei is/pl. nemi életre, párkapcsolat javítására vonatkozó tanácsadás /.

Hosszas és kellemetlen vizsgálatokra nincsen szükség, általában elegendő egy rövid beszélgetés és egy gyors vizsgálat. Ha korábbi lelete /labor, zárójelentés stb./ van- hozza el. Négyszemközt fogadom, kezelem.

Bizonyos-egyedileg mérlegelendő gyógyszerek alkalmazása azonban fontos része a kezelésnek. Ezek a gyógyszerek csak receptre kaphatóak, orvosi ellenőrzés mellett szedhetők. Nem veszélyesek, nem károsak. Körülbelül 4-ből 3 páciensnél hatékonyak, ha nem -más kezelés jön szóba. A recept nélkül az interneten kapható szerek nem hatékonyak-ezért lehet orvosi ellenőrzés nélkül is hozzájuk jutni.

Ha eljön megnézem és igyekszem gyorsan segíteni, kezelni.

A vizsgálat, a kezelés megkezdésének várható orvosi költsége 15 ezer Ft.

Utána általában havonta-kéthavonta kell jönni, ennek költsége 5-8 ezer Ft/ vizit -kb. 6-12 hónapon át.

A gyógyszer gyógyszertári költsége kb 3 ezer Ft/ hó. Ha a korai magömlés mellett merevedési panasza is van, akkor a gyógyszerek költségesebbek.

Bejelentkezés, időpontkérés, további info: 06 30 3113045 - titkárnőm

Üdvözli:

Fekete dr.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2012. november 26., 22:20 ;Megválaszolva: 2012. november 29., 09:43
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Rövid sex
Jó napot kivánok, A panasz kb 2-3 percig birom az ágyban a feleségemmel amióta vele vagyok hamar elmegyyek, régebben más partnerekkel tovább birtam...
Korai magömlés elleni spray-k
Tisztelt Doktor! A problémám az, hogy túl korán van magömlésem. A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt. A szex jó, hosszú előjáték van, csak...
gyors magömlés
Tisztelt dr úr asszony kérdésem az lenne hogy mitől van férjemnek korai magömlése,. Kb 5 év kihagyása után kezdtük újra a házaséletünket....
Antidepresszánzs
Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni, hogy az antidepresszánzs gyógyszer mennyire veszélyes? korai magömlésem van, mindig is volt, és már mindent...
Korai magömlés?
Tisztelt Cím! Az alábbi problémákkal küzdök: 1, A legkisebb szexuális inger -pl. csók, simogatás- hatására átlátszó, nyúlos folyadék...