Lágyéknál csomók

A Lágyéknál csomókat észleltem! Először csak az egyik oldalon (ott a lábujjamon volt tyúkszem) amikor a tyúkszem eltűnt a csomó nem! most a napokban vettem észre hogy a másik oldalon is van ilyen csomó! Nyomásra nem valami érzékeny. vagyis nem fáj (csak egy kicsit érzem) . Kezdek megijedni hogy mi lehet az. Urológusnál már jártam (beutalt a házi orvos) de azt mondta hogy urológiai szempontból semmi gond. Mi tévő legyek? Mi lehet az valójába? Lehet súlyosabb következménye?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pataky Nóra válasza nyirokcsomó témában

Kedves Kérdező!

Leggyakrabban nyirokcsomó megnagyobbodás állhat panaszai hátterében, melyet okozhat fertőzéses megbetegedés. A lágyéki nyirokcsomók leggyakrabban az alsó végtag sérülése (akár egy benőtt és begyulladt köröm is okozhatja) , illetve különböző szexuális úton terjedő betegségek okozhatnak. Amennyiben panaszai fokozódnak keresse fel háziorvosát.

Kérdés: 2011. július 20., 19:13; Megválaszolva: 2011. július 27., 21:33
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció
Covid oltás
Astra zeneca oltás