Dr. Gál András

Dr. Gál András

urológus
Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

Torokszárazság.

Kedves Kérdező!

Először inkább a banális okokat érdemes sorra venni. Oka lehet a kevés folyadékbevitel, a száraz levegő, a szennyezett levegő az irritánsok miatt. Ezeket könnyen ki tudja küszöbölni bő folyadékbevitellel, párásítóval, levegőtisztítóval, használjon Biotene szájvizet. Ha ez nem segtí, akkor szükséges a fül-orr...

Bőrgyógyász?

Kedves Kérdező!

Csak vizsgálattal lehetne megítélni a szövetkárosodás pontos mértékét. Előfordulhat, hogy a panaszát kezdetben gombás fertőzés okozhatta, ennek hatására a makk könnyen kiszáradhatott, szűkebbé válhatott, berepedhetett., Amit látatlanban tudok javasolni az, a nemi élet ideiglenes felfüggesztése, hámosító kenőcs...

Foci közben hirtelen szaporán kezd verni a szívem

Kedves Kérdező!

Egyelőre hanyagolja a sportot, részletes kardiológiai kivizsgálás szükséges (szívultrahang, terheléses EKG, stb.) kérjen egy beutalót a háziorvosától. Az, hogy sportolhat-e ezen kivizsgálás eredményétől függ.

SZÜKSÉGES -E PROTÉZIS

Vizsgálat nélkül és a röntgen ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. A leírása alapján úgy gondolom célszerű lenne a protézis műtétet elvégeztetni. Azt javaslom keressen fel egy másik ortopédiai szakrendelést (nagy ortopédiai központ, vagy egyetemi klinika) ahol el is tudják végezni a műtétet.

Sűrű vizelési inger

Tisztelt Kérdező.

Az Ön korában ez szokatlan tünet, (minden korosztálynál szokatlan, mellesleg),   forduljon mihamarabb Urológus szakorvoshoz.